حضور دانشگاهیان در همایش پیاده‌روی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

۰۶ آبان، ۱۳۹۸
همزمان با هفته تربیت بدنی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای این دانشگاه با اجرای برنامه‌های متنوع ازجمله تجدید میثاق با شهیدان و برپایی مسابقات ورزشی این هفته را گرامی داشتند.
حضور دانشگاهیان در همایش پیاده‌روی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

صبح امروز همایش پیاده‌روی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید از مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان به طرف مجتمع فرهنگی و رفاهی دانشگاه به طول سه کیلومتر برگزار شد.

در این همایش که با حضور جواد گرامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید و معاونان، مدیران و کارکنان این واحد برگزار شد، شرکت‌کنندگان پس از طی مسیر بر سر مزار شهدای گمنام واقع در پارک انقلاب حاضر شدند و با ذکر صلوات و فاتحه و زیارت عاشورا و شاخه گل یاد شهدای گمنام را گرامی داشتند.

در خاتمه این همایش رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با گرامیداشت هفته تربیت بدنی و تشکر از حضور همکاران در این همایش بر توسعه ورزش همگانی و قهرمانی در دانشگاه تأکید کرد.