لزوم جلوگیری از اشاعه عفونت‌های بیمارستانی و هدررفتن هزینه‌ها

۳۰ مهر، ۱۳۹۸
مدرس و سوپروایزر کنترل عفونت‌های بیمارستان حضرت ولیعصر شهرستان اقلید گفت: «جلوگیری از اشاعه عفونت‌های بیمارستانی نقش بسزایی در کنترل هزینه‌های سنگین با توجه به اصل اقتصاد مقاومتی دارد.»
لزوم جلوگیری از اشاعه عفونت‌های بیمارستانی و هدررفتن هزینه‌ها

فاطمه کشتگر صبح امروز در نخستین سمینار علمی کنترل عفونت‌های بیمارستانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با تشریح اهمیت کنترل عفونت در راستای خدمت‌رسانی به بیماران اظهار کرد: «کنترل عفونت یکی از اساسی‌ترین مراحل کار در محیط‌های بیمارستانی است و نگهداری و ضدعفونی کردن تجهیزات بیمارستانی می‌تواند در جلوگیری از اشاعه عفونت بیمارستانی مؤثر باشد.»

مدرس و سوپروایزر کنترل عفونت‌های بیمارستان حضرت ولیعصر شهرستان اقلید در این سمینار یک‌روزه آموزشی اصول استفاده و نگهداری از تجهیزات بیمارستانی را آموزش داده و آخرین یافته‌ها در این زمینه را تشریح کرد.

در این سمینار نحوه برخورد سالم و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی بر اساس آخرین روش‌های نوین بهداشت بررسی شد و دانشجویان با بهترین روش‌های مراقبت فردی در مقابل بیماری‌ها آشنا شدند.