حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی روز قدس

۱۱ خرداد، ۱۳۹۸
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور با حضور پرشور و گسترده خود در راهپیمایی روز قدس، اقتدار و وحدت مسلمانان را به دنیا و استکبار جهانی نشان دادند.
حضور گسترده دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی روز قدس

حساسیت روز جهانی قدس به‌ویژه امسال از این منظر است که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و رژیم صهیونیستی مدت‌هاست مبارزه و دشمنی خود علیه اسلام و مسلمانان را علنی کرده‌اند و وارد جنگ شدید اقتصادی و سیاسی شده‌اند و از طرفی موضوع معامله قرن و توافق پشت پرده صهیونیست‌ها با قدرت‌های مستکبر جهانی مطرح است که حضور گستره مردم ولایتمدار ایران در صحنه برای مقابله با این نقشه‌های شیطانی را می‌طلبد.

معلمان،مدرسان، کارکنان و مسئولان و دانشگاهیان واحدهای مختلف سما و نیز واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور امروز همگام و همراه با مردم فهیم، آگاه و بابصیرت ایران با حضور گسترده، یکپارچه، منسجم و دشمن‌شکن خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، علاوه بر محکوم‌کردن اقدامات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهای حامی آنها، انسجام و وحدت ملت ایران را به دنیا نشان داده و پاسخ دندان‌شکنی به یاوه‌گویی‌های دولت آمریکا و استکبار جهانی دادند.

قطعنامه پایانی روز قدس در راهپیمایی امروز قرائت و با تکبیر روزه‌داران به تأیید رسید.