آغاز طرح پرورش ماهی دانشگاه آزاد اقلید با ۲۰ هزار قطعه بچه‌ماهی

۳۱ اردیبهشت، ۱۳۹۸
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید گفت: فاز نخست طرح پرورش ماهی قزل‌آلا در این دانشگاه با رهاسازی ۲۰ هزار قطعه بچه‌ماهی آغاز شد.
آغاز طرح پرورش ماهی دانشگاه آزاد اقلید با ۲۰ هزار قطعه بچه‌ماهی

جواد گرامی با تأکید بر اینکه فعالیت‌های اقتصادی باید در رأس برنامه‌های دانشگاه قرار گیرد، اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با توجه به ظرفیت‌‌های موجود و شرایط اقلیمی، قدم‌های مناسبی برای تولید و پرورش ماهی برداشته و امروز شاهد افتتاح مرحله نخست استخر پرورش ماهی در این واحد دانشگاهی هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه‌ای نسبت به ایجاد منابع مالی و درآمد غیرشهریه‌ای دارد، اظهار کرد: طرح پرورش ماهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید در استخر مزرعه تحقیقاتی دانشگاه واقع در روستای بادکی با ظرفیت هزار و ۸۰۰ مترمکعب آب با رهاسازی ۲۰ هزار قطعه بچه ماهی قزل‌آلا به وزن ۱۰ گرم آغاز به فعالیت کرده و طبق پیش‌بینی‌ها در ۶ ماه آینده آماده صید خواهد بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید خاطرنشان کرد: با درنظرگرفتن رسالت اصلی دانشگاه که آموزش است به ایجاد درآمد غیرشهریه‌ای از محل کاشت محصولات کشاورزی در مزرعه تحقیقاتی این واحد دانشگاهی، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و واگذاری امکانات سالن ورزشی مازاد نیاز به بخش خصوصی اقدام شد.