شب شعر «نبض واژه‌ها» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید برگزار شد

۰۴ اردیبهشت، ۱۳۹۸
شب شعر دانشجویی «نبض واژه‌ها» با موضوع آزاد مهدویت، داستان کوتاه و طنز دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی اقلید برگزار شد.
شب شعر «نبض واژه‌ها» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید برگزار شد

شب گذشته به مناسبت ولادت باسعادت حضرت مهدی(عج) محفل شب‌ شعر دانشجویی «نبض واژه‌ها» با موضوع آزاد «مهدویت، داستان کوتاه و طنز دانشجویی» برگزار شد.

این مراسم به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید و با مشارکت دانشگاه دولتی، آموزشکده فنی، دانشگاه فرهنگیان، پیام‌نور، حوزه علمیه برادران و خواهران شهرستان اقلید با حضور استادان و دانشجویان در سالن همایش‌های شهید حججی دانشگاه آزاد اسلامی اقلید برگزار شد.

بیش از ۳۰ اثر از تمام دانشگاه‌ها به دبیرخانه شب‌ شعر ارسال شد که تعداد ۱۲ اثر توسط هیئت داوران به‌عنوان شاعران برتر اعلام شدند.

در پایان از شاعران، استادان و اعضای کانون شعر و ادب دانشگاه آزاد با حضور جواد گرامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید قدردانی شد.

رونمایی از کتاب شعر «گل‌افروز» که توسط فرشید آقاشجاعی از دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه آزاد چاپ‌شده  و پخش کلیپ از دیگر برنامه‌های این شب‌شعر بود.