ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی آغاز و تا ۲۳ بهمن‌ماه ادامه دارد.

۱۷ بهمن، ۱۳۹۷
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی  آغاز و تا ۲۳ بهمن‌ماه ادامه دارد.

تقاضیان می‌توانند از روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه تا سه‌شنبه ۲۳ بهمن ماه با مراجعه بهسامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی‌های کامل در خصوص انتخاب رشته، در صورت تمایل و داشتن شرایط بعد از تهیه کارت اعتباری، نسبت به ثبت‌نام در یک رشته و حداکثر ۲۰ محل دانشگاهی در سامانه اقدام کنند.

نتایج این دوره، اواخر بهمن‌ماه اعلام خواهد شد.

متقاضیان دوره کارشناسی ناپیوسته با دارا بودن مدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) و کاردانی دانشگاه جامع علمی- کاربردی می‌توانند در هر رشته‌ای در دوره مذکور ثبت‌نام کنند.

گزینش نهایی داوطلبان بر اساس اولویت معدل کل دوره کاردانی (فوق دیپلم) و بر حسب کد رشته انتخابی داوطلب در فرم ثبت‌نام اینترنتی صورت خواهد گرفت. متقاضیان دوره کارشناسی ناپیوسته که در رشته غیرمتجانس با مقطع کاردانش پذیرفته می‌شوند، باید با نظر گروه آموزشی مربوطه، دروس پیش نیاز یا جبرانی رشته قبولی را در واحد دانشگاهی محل پذیرش بگذرانند.

نظر به اینکه پذیرش داوطلبان در این مرحله بر اساس معدل کل دوره کاردانی (فوق دیپلم) انجام می‌گیرد؛ لذا ترتیب تقدم و تأخر کد رشته/ محل‌های انتخابی توسط داوطلب، هیچ‌گونه تأثیر یا امتیازی در پذیرش نخواهد داشت و اولویت صرفاً بر اساس علایق داوطلب است.

بر اساس ضوابط و مصوبات مربوط، هر داوطلب می‌تواند بر اساس شرایط خود، متقاضی یکی از سهمیه‌های مصوب مندرج در دفترچه راهنما شود.

داوطلبان بایستی معدل کل مقطع کاردانی خود را دقیقاً مطابق معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی درج کنند؛ چراکه در صورت مغایرت اعلامی با معدل مندرج در مدرک فارغ‌التحصیلی از ثبت نام و ادامه تحصیل فرد جلوگیری خواهد شد و قبولی آنها لغو می‌شود.

مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط اعلام شده در دفترچه راهنمای ثبت‌نام برای هر رشته تحصیلی، به عهده داوطلب است و موضوع خلاف یا عدم رعایت ضوابط و شرایط (سهوی یا عمدی) حتی پس از قبولی فرد در این مرحله پذیرش و یا هر مرحله از تحصیل مشخص شود، قبولی وی در دانشگاه کان لم یکن تلقی و از ادامه تحصیل او ممانعت به عمل می‌آید.