شنبه؛ آغاز ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم

۰۱ بهمن، ۱۳۹۷
ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم ۹8-۹7 از روز شنبه ۶ بهمن‌ماه آغاز می شود.
شنبه؛ آغاز ثبت‌نام و انتخاب واحد نیمسال دوم

بدینوسیله به اطلاع دانشجویان محترم می رساند طبق زمانبندی زیر انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم سال تحصیلی 97-98 به صورت اینترنتی به عمل خواهد آمد.

لذا از دانشجویان عزیز درخواست می گردد در تاریخ های ذکر شده به سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید (www.iaueghlid.ac.ir)              مراجعه و انتخاب واحد نمایند. بدیهی است در صورت عدم انتخاب واحد بر اساس زمانبندی ذیل، عواقب بعدی متوجه دانشجو خواهد بود.

برنامه انتخاب واحد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید

از ساعت 8 صبح روز شنبه مورخه 97/11/06 تا ساعت 22 روز پنجشنبه مورخه  97/11/11 از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید به آدرس( www.iaueghlid.ac.ir) برای کلیه دانشجویان.

برنامه حذف و اضافه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید

از ساعت 8 صبح روز شنبه مورخه 97/11/27 تا ساعت 22 روز پنجشنبه مورخه .97/12/02 از طریق سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید به آدرس( www.iaueghlid.ac.ir) برای کلیه دانشجویان.

1. شروع کلاسها از شنبه مورخ 97/11/13 و شروع امتحانات از شنبه مورخ 98/03/25 خواهد بود.
  2. دانشجویان محترم توجه داشته باشند که قبل از انتخاب واحد، واریز شهریه ثابت ضروری می باشد.

اداره امور آموزش دانشگاه